search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Τέλος ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

05.08.2021 22:15
Lionel Messi_new

Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ισπανική ομάδα.

Όπως υποστηρίζει στην ενημέρωση η Μπαρτσελόνα, αν και αρχικά είχε υπάρξει μια συμφωνία να υπογράψουν οι δύο πλευρές συμβόλαιο, δεν γίνεται τελικά να υλοποιηθεί αυτό εξαιτίας οικονομικών εμποδίων που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή».

Τίτλοι τέλους λοιπόν με τον Μέσι να γίνεται παρελθόν μετά από 20 χρόνια για την ομάδα της Καταλονίας, με την οποία γνώρισε αμέτρητους θριάμβους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Γκάφα με τις Ουκρανές στην απονομή των μεταλλίων – Τις προσφώνησαν «Ρωσίδες»

Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Χρυσός Ολυμπικονίκης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05