search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: Αμετροεπής και αλαζόνας ο Μητσοτάκης, καμία αυτοκριτική, καμία σοβαρότητα, κενό γράμμα η δήθεν συγνώμη του

12.08.2021 14:53
iliopoulos_new

«Αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα», με μηδενική διάθεση αυτοκριτικής και καμία σοβαρότητα, χαρακτηρίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος τον πρωθυπουργό, σε μια πρώτη αντίδραση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις πυρκαγιές.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο facebook:

«Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου ”θα είναι καλύτεροι”.Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στην Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση. Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα.Τέλος ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα. Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση».

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά για Μητσοτάκη: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μετά την προσχηματική συγγνώμη

Μητσοτάκης: Η κλιματική κρίση απαιτεί αλλαγές – Οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή

Φωτιά στην Γορτυνία: Ολονύχτια μάχη στα πύρινα μέτωπα – Μικρές εστίες σε Αετοράχη, Νεοχώρι, Όχθια και Καλλιάνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:43