search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:49
MENU CLOSE

Ο Φλωρίδης χαιρετίζει την επιλογή Μπένου

12.08.2021 17:12
floridis new

Επαινετικός ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, για την επιλογή του Σταύρου Μπένου για την επιτροπή της ανασυγκρότησης της Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Γιώργος Φλωρίδης συνυπήρξε με τον κ. Μπένο στο υπουργείο Εσωτερικών, προωθώντας σημαντικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση επί πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Γιώργος Φλωρίδης: «Σπάνια στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα ενός πολιτικού, μπορούν να βρεθούν τόσες πολλές αρετές: ήθος, γνώση, εμπειρία, αποτελεσματικότητα και, κυρίως, μια βαθιά πνευματική καλλιέργεια. Πολλοί χάρηκαν με την απόφαση του Πρωθυπουργού να τοποθετήσει ως επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της Εύβοιας, τον Σταύρο Μπένο.

Επιτρέψτε μας, κάποιοι από εμάς να δηλώσουμε ότι το χαρήκαμε περισσότερο. Για την κοινή μας πορεία ως Υφυπουργοί στο Υπουργείο Εσωτερικών, όταν ο Σταύρος σχεδίασε τα ΚΕΠ και αναλάβαμε την υποστήριξη της υλοποίησής τους. Υπουργός μας τότε ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Και στη συνέχεια, στο μεγάλο σεισμό της Αττικής τον Σεπτέμβριο του 1999, όταν είχα την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και χρησιμοποιήσαμε την πολύτιμη εμπειρία του από τον σεισμό της Καλαμάτας. Αλήθεια, δεν νομίζω ότι μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή γι’ αυτό το εθνικό έργο. Καλή επιτυχία, φίλε”.

Διαβάστε επίσης

Γιατί ο Χαρδαλιάς είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για πολιτική καριέρα;

Στάθης: Το σύνθημα «Μητσοτάκη γ…σαι» δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά – Είναι αθλιότητα

Τσιρώνης: Προσπαθήσαμε με Σκουρλέτη να σταματήσουμε την εκτός σχεδίου δόμηση αλλά έπεσαν να μας φάνε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:49