search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Κοζάνη: Εκλεισε το αεροδρόμιο γιατί απουσιαζαν λόγω ασθενείας οι ελάχιστοι υπάλληλοι

18.08.2021 15:52
kozani new

Το αεροδρόμιο της πόλης έκλεισε λόγω ασθένειας του προσωπικού με αποτέλεσμα επιβάτες της πτήσεις ΑΘΗΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ να εξυπηρετούνται τελικά με ταξί αντί για αεροπλάνο

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας: «Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι η πρωινή πτήση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Κοζάνης, (λόγω ασθένειας προσωπικού).

Οι τρείς και έξι επιβάτες από και προς Αθήνα, εξυπηρετήθηκαν με μέριμνα και έξοδα της αεροπορικής εταιρείας (μίσθωση ταξί) για την μεταφορά τους οδικώς προς και από το αεροδρόμιο Καστοριάς. 

Οι τρείς και έξι επιβάτες από και προς Αθήνα, εξυπηρετήθηκαν με μέριμνα και έξοδα της αεροπορικής εταιρείας (μίσθωση ταξί) για την μεταφορά τους οδικώς προς και από το αεροδρόμιο Καστοριάς. 

Οι επόμενες πτήσεις προς Κοζάνη θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Με τις βαλίτσες στο χέρι έμειναν επισκέπτες και κάτοικοι της Ικαρίας καθώς  όπως έγραφε το ethnos.gr έκλεισε αιφνιδιαστικά εν μέσω τουριστικής σεζόν αλλά και πανδημίας ο αερολιμένας του νησιού εξαιτίας ασθένειας του μοναδικού τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), χωρίς την παρουσία του οποίου δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν απογειώσεις και προσγειώσεις.

Χωρίς κανέναν εργαζόμενο αυτής της ειδικότητας λειτουργούν τα αεροδρόμια της Λέρου, του Καστελόριζου, των Κυθήρων, της Σύρου και της Αστυπάλαιας με τις ανάγκες να καλύπτονται από δίμηνες εκ περιτροπής μετακινήσεις εργαζομένων από άλλα αεροδρόμια. 

Από έναν τηλεπικοινωνιακό μετρούν τα αεροδρόμια της Μήλου, της Ικαρίας, της Νάξου και της Καστοριάς. Συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Νάξου έχει δύο υπαλλήλους εκ των οποίων όμως μόνο ο ένας είναι εξειδικευμένος, ενώ για το αεροδρόμιο της Κάσου θα πρέπει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τηλεπικοινωνιακοί εκ των οποίων όμως ο ένας πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί και ο δεύτερος έχει ήδη ζητήσει μετάθεση, η οποία έχει ήδη εγκριθεί παρά τις ελλείψεις στη συγκεκριμένη ειδικότητα. 

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία στην Κρήτη

Θεμιστοκλέους: Αναμνηστική δόση σε ευπαθείς από Σεπτέμβρη – Εφικτή η ανοσία

Φωτιά στα Βίλια: Στάχτη ήδη τουλάχιστον 80.000 στρέμματα – Φόβοι για αναζωπυρώσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:39