search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Μαρία Αλιφέρη για #metoo: Δεν θα πω σε καμία περίπτωση «γιατί τώρα;», το θεωρώ ηλίθιο

18.08.2021 10:31
aliferi

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Αλιφέρη.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» εξέφρασε τη λύπη της που τα στόματα άνοιξαν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ σχολιάζοντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις πρόσφατες καταγγελίες είπε ότι ήταν ύπουλα, κρυφά και σκοτεινά, σε αντίθεση με το παρελθόν που ο «χώρος» γνώριζε λίγο πολύ ποιοί είχαν περίεργες συμπεριφορές και διαστροφικές ορέξεις .

Φέτος στο χώρο του θεάτρου έγιναν σοβαρές καταγγελίες. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ασφαλώς, μπράβο σε όσους μιλήσανε. Δεν θα πω σε καμία περίπτωση “γιατί τώρα;”, το θεωρώ ηλίθιο. Γιατί τώρα μπόρεσαν και ίσως γιατί τώρα υπάρχουν πιο “ανοιχτά” αυτιά. Παλαιότερα και να το έλεγε κάποιος, δεν θα το ακούγανε ή θα το θάβανε. Επιπλέον, σίγουρα είναι ένα καθάρισμα. Η λύπη μου είναι ότι περιορίστηκε μόνο στο χώρο του θεάτρου και δεν επεκτάθηκε σε όλους τους χώρους. Όλοι οι υπόλοιποι κλείστηκαν στα καβούκια τους. Μόνο ο ηθοποιός μίλησε.

Γινόντουσαν και παλαιότερα τέτοια φριχτά πράγματα; Έχετε βιώσει κάτι ανάλογο;

Είχα την τύχη να δουλέψω με τεράστιους θεατράνθρωπους, ποτέ δεν έζησα κάτι τέτοιο. Υπήρχαν κάποιοι συγκεκριμένοι τους οποίους τους γνώριζαν όλοι για τις περίεργες συμπεριφορές ή τις διαστροφικές ορέξεις τους. Αλλά περιοριζόταν σε αυτούς και ξέραμε ποιοι είναι. Επειδή λοιπόν ήταν γνωστό ήξεραν και να φυλαχτούνε όσοι συνεργάζονταν επαγγελματικά μαζί τους. Ενώ τα πρόσφατα ήταν ύπουλα, κρυφά και σκοτεινά.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν ήταν ποτέ καλεσμένος στο MasterChef;

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ούτε Μύκονο, ούτε Κουφονήσια φέτος, να στηρίξουμε την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια»

Έγκυος η Scarlett Johansson

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:58