search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:54
MENU CLOSE

#Metoo – Ιωάννης Παπαζήσης: Ζητώ συγγνώμη γιατί ήξερα και δεν μίλησα (Video)

17.08.2021 16:02
ioannis-papazizis
Photo: Wikipedia

Δεν έχουν τελειωμό τον τελευταίο καιρό οι αποκαλύψεις για πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του Πολιτισμού – και όχι μόνο – με κάποιες από αυτές να έχουν πάρει ήδη τον δρόμο για τη δικαιοσύνη.

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό», δήλωσε για το εν λόγω θέμα,, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και τη Βίκυ Χατζή.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα #MeToo και ζήτησε συγγνώμη που ήξερε κάποια πράγματα και δεν έκανε τίποτα.

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης συνέχισε: «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν δεν είναι καλά η ζωή του διπλανού μας. Κάποια πράγματα, σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται, ενώ κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται».

«Από κάποιον άνθρωπο, από τον οποίο εγώ μέσα μου δεν θα μπορούσα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ως άνθρωπος, ως πατέρας και ως καλλιτέχνης, δεν θα δούλευα μαζί του», πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κάρλα Μπρούνι: Διακοπές στην Ελλάδα για την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας

Ζένια Μπονάτσου: Αυτά είναι τα αντικείμενα της Ζωής Λάσκαρη που κράτησε

Σάκης Ρουβάς: Η επίσκεψη στη Βόρεια Εύβοια και η βοήθεια στους πυρόπληκτους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:53