search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού – Από γυναικά αστυνομικό (Video)

31.07.2021 13:34
filippidis_new

Μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός, καταγγέλλει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.

Αυτό αποκάλυψε το Mega, αναφέροντας πως ο ηθοποιός είχε καλέσει τη συγκεκριμένη γυναίκα μαζί με τη μητέρα της για να δουν την παράστασή του. Τους είχε αφήσει τα εισιτήρια στην είσοδο του θεάτρου και της ζήτησε να τον επισκεφτεί στο καμαρίνι του. Εκείνη θεώρησε πως έπρεπε να πάει για να τον ευχαριστήσει, ωστόσο μόλις μπήκε στο καμαρίνι εκείνος της επιτέθηκε.

Η συγκεκριμένη καταγγελία βρίσκεται από διερεύνηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τριπόλεως, όπου βρίσκονται όλοι οι υπόδικοι καταδικασμένοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει…»

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στο Μega και δεν δίστασε να προαναγγείλει νέες αποκαλύψεις. «Θα περιμένετε γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο».

Επισήμανε  ότι υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς πολλοί φοβούνται να καταθέσουν και να μιλήσουν γι’ αυτά. «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς και δεν έρχονται να τα καταθέσουν».

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει η Μαρία Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη: Είναι ασθενής, θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες (video)

Πώς αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πειθαρχικό ΣΕΗ: Διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη – Επανεξέταση για Παύλο Χαϊκάλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01