search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τρίπολης ο ηθοποιός (video)

28.07.2021 12:04
filippidis_new

Στις φυλακές της Τρίπολης μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε απευθείας από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα, όπως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Alpha οι δύο άνδρες θα προαυλίζονται μαζί.

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η τακτική ανακρίτρια. Ο ίδιος συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Ο ίδιος από την πλευρά του έχει τηρήσει σιγή ιχθύος αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση πέραν μίας αρχικής τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου μιλούσε για «σπίλωση του ονόματός του».

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες. «Ουδέποτε προέβην σε ουδεμίαν πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία», είχε αναφέρει στο υπόμνημά του προς τις εισαγγελικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε» (Video)

Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με μαγιό στα 51 της και «ρίχνει» το Instagram (Photo)

Ανέστης Βλάχος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50