search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε» (Video)

28.07.2021 10:47
vana-mparmpa-new

Μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα που είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον ηθοποιό αναφορικά με τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του, τοποθετήθηκε εκ νέου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η ηθοποιός τόνισε ότι «όταν η δικαιοσύνη μιλά, οι υπόλοιποι πρέπει να σιωπούμε», ενώ επισήμανε ότι σε αυτό που αντιτίθεται είναι το «λαϊκό δικαστήριο» των social media.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις.

Αυτό πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δε θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με μαγιό στα 51 της και «ρίχνει» το Instagram (Photo)

Ανέστης Βλάχος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Joey Jordison: Πέθανε στα 46 του ο πρώην ντράμερ των Slipknot (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15