search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:49
MENU CLOSE

Επιμένει η Μαρία Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη: Είναι ασθενής, θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες (video)

30.07.2021 12:02
ioannidou

Στις δηλώσεις που έκανε χθες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων επανήλθε η Μαρία Ιωαννίδου που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε απειλές. Παράλληλα μιλόντας στο OPEN είπε ότι δεν στηρίζει τον ηθοποιό αλλά πιστεύει ότι είναι ασθενής.

«Επειδή με μαλώσανε, δέχτηκα ψιλοαπειλητικά τηλεφωνήματα γιατί τον στηρίζω. Τίποτα δεν στηρίζω. Αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό. Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Γιατί αυτός ο διχασμός;» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ήταν κάποιοι συνάδελφοι -δυο τρεις- που μου είπαν ότι πρέπει να τον θάψουμε. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην σκεφτώ τον γιο του. Είστε τρελοί; Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα ζήσει με αυτό το όνομα;

Ο Πέτρος είναι ασθενής. Θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες με το κύρος του. Εμένα με πονάει» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Σχετικά με τις δηλώσεις της ότι ο ηθοποιός της την είχε «πέσει» είπε: «Με είχε φλερτάρει, του άρεσα, αλλά όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά. Και σε εταιρείες και σε υπουργεία!».

«Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα του κινηματογράφου μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός προχώρησε και σε victim blaming καθώς είπε αναφερόμενη στα θύματα: «Να σου πω και κάτι; Τι κάθεσαι; Φύγε από τη δουλειά! Πολύ απλά φύγε…»

«Όχι να βεβηλώσουμε και το θέατρο»

Για τον βιασμό της από συγγενικό πρόσωπο είπε: «Δεν θα το ξανακούγατε αν δεν ερχόταν η περίπτωση. Ήμουν 13 χρονών και είχα παρενόχληση από τον θείο μου, από τον καθηγητή μου των μαθηματικών στο σχολείο. Συμβαίνει συνέχεια αυτό παιδιά! Ήμουν πολύ δυνατό άτομο, δεν μασούσα μόνο τσίχλα! Δεν το είπα ακριβώς στους γονείς μου και δεν με πίστεψαν».

«Στέκομαι δίπλα στα κορίτσια. Με την Άννα Μαρία είμαστε και φίλες. Εκτιμώ πάρα πολύ την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Είναι εκλεκτά κορίτσια. Αλλά δικαιωθήκανε και με το παραπάνω. Από κει κι έπειτα όχι να παίξουμε και μπουνιές μεταξύ μας και όχι να βεβηλώσουμε και το θέατρο. Βγαίνω έξω και ντρέπομαι» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Ντούσκος: Η on air συγκίνηση της μητέρας του Χρυσού Ολυμπιονίκη (Video)

Συγκλονιστική εικόνα πυροσβέστη γίνεται viral – Σώζει χελώνα και της δίνει νερό (photo)

Τριφύλλη για Φιλιππίδη: Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:49