search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε, είναι η ανθρώπινη φύση!» (video)

29.07.2021 12:44
IOANNIDOU

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε η Μαρία Ιωαννίδου που είπε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι το θέατρο χάνει «έναν μεγάλο ηθοποιό».

Παράλληλα μιλώντας στο OPEN η ηθοποιός και χορεύτρια υποστήριξε ότι ο προφυλακισμένος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες Πέτρος Φιλιππίδης «έχει ανάγκη από ψυχολόγο» αλλά και ότι την είχε πέσει και σε εκείνη. Παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει βιαστεί από τον θείο της σχολιάζοντας ωστόσο ότι «έτσι είναι η ανθρώπινη φύση», προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ της εκπομπής Καλοκαίρι #Not.

«Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό»

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα, που την γνωρίζω προσωπικά. Πονάω πιο πολύ για τον γιο του γιατί καταστρέφεται η ζωή του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε το θέατρο.

Το θέατρο δεν φταίει γιατί βρεθήκανε 3-4 ψυχολογικά άρρωστοι και διεστραμμένοι… Είναι άρρωστος αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Κι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μια διαστροφή. Ο Χέμινγουεϊ ήταν μεγάλος καλλιτέχνης αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος, μας άφησε όμως μεγάλο έργο. Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος» συνέχισε η ηθοποιός.

«Ο Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα – Με βίασε ο θείος μου»

«Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δεν μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, απλώς δεν με βίασε. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…

Μη μου βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά τη δικαστική νίκη ενάντια στον πατέρα της… επαναστατεί στο Instagram (Video)

Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία με μαγιό και η… αινιγματική ανάρτηση (Photo)

Sex Pistols: Από το «Anarchy in the UK» στην «αγκαλιά» της… Ντίσνεϊ και τη μικρή οθόνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50