search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά τη δικαστική νίκη ενάντια στον πατέρα της… επαναστατεί στο Instagram (Video)

29.07.2021 11:37
britney-spears_new

Μετά τη δικαστική νίκη που πέτυχε στον αγώνα που κάνει ώστε να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ένιωσε την ανάγκη να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της έπειτα από τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή της.

«Αισθάνομαι ζωντανή, τολμηρή, επαναστατική. Όπως γνωρίζετε όλοι, παιδιά, έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή μου», έγραψε κάτω από ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να ζωγραφίζει αφηρημένα πάνω σε μία μεγάλη λευκή επιφάνεια.

«Δεν είμαι ζωγράφος αλλά ένιωθα σαν να ήμουν. Αυτό αποτελεί μία έκφραση του πώς νιώθω αυτή τη στιγμή… επαναστατική, πολύχρωμη, φωτεινή, τολμηρή» πρόσθεσε.

Τον περασμένο Ιούνιο η σταρ της ποπ κατηγόρησε επίσημα τον πατέρα της για κατάχρηση του δικαιώματος της κηδεμονίας, οδηγώντας τον στα δικαστήρια.

Έκτοτε, ο συνήγορος της, Μάθιου Ρόουζενγκαρτ, αγωνίζεται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απομάκρυνση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τα «δεσμά» του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία με μαγιό και η… αινιγματική ανάρτηση (Photo)

Sex Pistols: Από το «Anarchy in the UK» στην «αγκαλιά» της… Ντίσνεϊ και τη μικρή οθόνη

Θρήνος στη μουσική: «Έφυγε» ο μπασίστας των ZZ Top

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:18