search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πέτυχε δικαστική νίκη, μηνύει τον πατέρα της

16.07.2021 16:13
britney_new

Δραματικές εξελίξεις στο δικαστικό «σίριαλ» με την κηδεμονία στην οποία βρίσκεται η γνωστή σταρ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά από μια ήττα, κατόρθωσε να περάσει στην αντεπίθεση και να πετύχει μια σημαντική δικαστική νίκη, καθώς δικαστής ενέκρινε το αίτημα της τραγουδίστριας να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο της, στον αγώνα που κάνει να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι και, αμέσως μετά την αλλαγή εκπροσώπου η σταρ αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της, για τον οποίο έχει πει ότι «κατέστρεψε τη ζωή μου».

Στη μήνυση αυτή η Σπίαρς ενδεχομένως να αναφέρεται σε ζητήματα οικονομικής εκμετάλλευσης ή επιβολής υπερβολικών προσωπικών περιορισμών του ανθρώπου που τελεί υπό κηδεμονία. Κατά τα λεγόμενα της, ο Τζέιμι έχει παραβιάσει και τις δυο περιπτώσεις. Εξήγησε πως δεν επιθυμεί να υποβάλλεται σε «ηλίθιες» ιατρικές εκτιμήσεις και θα ήταν «χαρούμενη» αν έμενε στην κηδεμονία η Τζόντι Μοντγκόμερι που αρχικά είχε αναλάβει την κηδεμονία όταν ο Τζέιμι Σπιαρς νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας.

«Θέλω να καταλάβω πόσο χρόνο έχασα από τη ζωή μου, με τα τεστ που με ανάγκαζαν να κάνω και από τα οποία δεν έβγαινε τίποτα» είπε στο δικαστή η Σπίαρς, προσθέτοντας πως «έχω μεγάλο θέμα εγκατάλειψης, το οποίο μου δημιούργησε ο πατέρας μου. Τον φοβάμαι πολύ. Είναι αλκοολικός. Όταν ήμουν μικρότερη, φοβόμουν πως θα εμφανιστεί όπου ήμουν, μεθυσμένος και θα με ντροπιάσει». Αν το δικαστήριο κρίνει πως υπάρχει περίπτωση κατάχρησης των όρων της κηδεμονίας, ο διορισμένος κηδεμόνας μπορεί να απομακρυνθεί ή να τιμωρηθεί με αναστολή και να αντιμετωπίσει οικονομικές κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το… μυστήριο με τη γυμνή selfie (Photo)

Χείμαρρος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω να κάνω παιδί και δε με αφήνουν – Θέλω τη ζωή μου πίσω»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται ο μάνατζέρ της μετά από 25 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:09