search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:54
MENU CLOSE

«Τα πήρε» ο Κοτζιάς για την αμυντική συμφωνία Βόρειας Μακεδονίας-Τουρκίας

18.08.2021 15:18
kotzias_new

Πενταετή συμφωνία στρατιωτικο-οικονομικής συνεργασίας υπέγραψαν στην Άγκυρα οι υπουργοί Άμυνας Τουρκίας και Βόρειας Μακεδονίας.

Η συμφωνία, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, προβλέπει ετήσια κατανομή κονδυλίων από την Τουρκία στη Βόρεια Μακεδονία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων, την προμήθεια εξοπλισμού πυροβολικού και τον εκσυγχρονισμό του στρατού.

Η συμφωνία αυτή φαίνεται ότι «ερέθισε» κάποιους χρήστες των social media, οι οποίοι και απευθύνθηκαν στον Έλληνα πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, αναφερόμενοι με περιπαιχτικό τρόπο στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, ο Ν. Κοτζιάς δεν άφησε την πρόκληση να «πέσει κάτω».

«Ανόητε. Αφού η κυβέρνησή σου αρνείται εδώ και μήνες να επικυρώσει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία διότι είναι όμηρος ανόητων και τρολ σαν και σένα. Εσείς αφήνετε ανοικτά τα παράθυρα για να εισέλθει η Τουρκία και θέλετε και τα ρέστα. ΑΝΟΗΤΟΙ Ε! Ανόητοι», ήταν η οργισμένη απάντησή του.

Διαβάστε επίσης

Σταϊκούρας – Οικονόμου: Το ντέρμπι του σταυρού στην Φθιώτιδα για τους δύο Υπουργούς

Ο Πολάκης ευχήθηκε στον Χαρδαλιά, θυμίζοντας το… έργο του

Ο Άδωνις σχολίασε μονολεκτικά τη στάση Τσιτσιπά για το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58