search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:32
MENU CLOSE

Άλλα 76 οχήματα απέκτησε η ΕΛ.ΑΣ. – Στόλος 1.807 νέων οχημάτων εν μέσω πανδημίας

21.08.2021 18:38
astynomia_fwties_new

Έναν στόλο 1.807 νέων οχημάτων «έχτισε» τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, περίοδο που συμπίπτει με την πανδημία του κορωνοϊού, η Ελληνική Αστυνομία.

Τελευταία προσθήκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση 76 νέων οχημάτων τα οποία «κατανέμονται σε Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, καθώς και σε Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Ρόδο, Κω και Κρήτη».

«Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται δε ότι εντός του 2021 παρελήφθησαν επιπλέον 354 οχήματα, ενώ από το 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα: Στο Αργάσι Ζακύνθου – Μάχη με τις φλόγες και τα μποφόρ (Photos)

Σπίρτζης: Αντιμέτωποι με ΕΔΕ οι πυροσβέστες που έδωσαν τη μάχη στην Εύβοια

Προσοχή! Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιών σε Αττική και Εύβοια την Κυριακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32