search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Ηράκλειο: «Μπουγέλωσαν» ξενοδοχοϋπάλληλο με ούρα – Εξωφρενική επίθεση

21.08.2021 13:23
attack

Εξωφρενική επίθεση δέχθηκε Ηρακλειώτης που επέστρεφε από τη δουλειά του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή της Θερίσου, στην Κρήτη.

Όπως περιέγραψε ο ξενοδοχοϋπάλληλος στο ekriti.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, στο δρόμο για το σπίτι του. Δύο νεαροί, οι οποίοι επέβαιναν σε ηλεκτροκίνητο μηχανάκι, του έκλεισαν τον δρόμο, στην περιοχή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, και τον περιέλουσαν με υγρό.

«Ο συνοδηγός κρατούσε στα χέρια του ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι το περιεχόμενο του οποίου άδειασε πάνω στο κεφάλι και στο σώμα μου. Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ είχαν εξαφανιστεί χωρίς να καταφέρω να δω τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος», περιέγραψε το θύμα.

»Φτάνοντας στο σπίτι μου κατάλαβα ότι “με είχαν κάνει μούσκεμα” με το υγρό που μου πέταξαν, το οποία τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά …μια μεγάλη ποσότητα ούρων», συνέχισε.

Το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία τώρα θα εξετάσει το υλικό που θα συλλέξει από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να προχωρήσει στην σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα: Σε ιστιοφόρο ανοιχτά της Αίγινας – Σώοι οι 8 επιβαίνοντες

Χαλκιδική: Έκτακτη ανακοίνωση για παραλία στην Κασσάνδρα – Κρίθηκε ακατάλληλη για μπάνιο

Κορωνοϊός – «Καμπανάκι» Βασιλακόπουλου: 6 νεκροί την τελευταία εβδομάδα στους 18 με 39 και 13 διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:38