search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Οι λησταί φοράνε μάσκα» – Σάλος με μοναστήρι (Video & Photo)

22.08.2021 13:37
pistoi-ekklisia-maska
Φωτογραφία αρχείου

Τι κι αν ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού πολλαπλασιάζεται και οι ΜΕΘ γεμίζουν;

Μοναστήρι στην Εορδαία απαγορεύει στους πιστούς να φοράνε μάσκα και δηλώνει ευθαρσώς σε πανό, που έχουν κρεμαστεί στην είσοδό του: «απαγορεύονται οι μάσκες εντός της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου», «οι λησταί φοράνε μάσκα, οι Χριστιανοί δεν φοράνε μάσκα».

Μιλώντας σε ιστοσελίδα, ο ηγούμενος της Μονής ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Μονή διοικείται με νόμους εκκλησιαστικούς και όχι πολιτικούς, ενώ έθεσε και ένα ερώτημα: «γιατί επεμβαίνει η Πολιτεία στα θέματα της Εκκλησίας και ποιος τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα;».

«Δεν παροτρύνω τον κόσμο να μην βάζει μάσκα, μόνο εντός της Μονής και για τη Μονή έχουμε κάθε δικαίωμα να ενεργούμε όπως μας λέει ο Θεός. Λυπάμαι όταν βλέπω να παραβαίνουν τον δρόμο του Θεού για χάρη των ανθρώπων», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, στο ίδιο μοναστήρι, ιερέας είχε διακόψει τη Θεία Λειτουργία, επειδή μια 74χρονη φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.

«Δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου», της είπε και της ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο ιερωμένος που δημιούργησε το συγκεκριμένο επεισόδιο, σε δηλώσεις του τότε στην ΕΡΤ, είχε τόνισε ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι κάποιοι από αυτούς που πέθαναν από κορωνοϊό είχαν πληρωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η χώρα που κατέγραψε για πρώτη φορά κρούσματα

Το απολαυστικό σποτ για τον εμβολιασμό που έγινε viral – Τι λέει ο δημιουργός του (Video)

Παιδί: Πώς επιλέγουμε τη σωστή μάσκα για τα για τη νέα σχολική χρονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49