search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:57
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά

23.08.2021 14:03
adonis_georgiadis_new

Το περίγραμμα των μέτρων για το χειμώνα, ώστε να τιθασευτεί το νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού περιέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Και τα… μαντάτα που έφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς, όπως είπε, δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά» και εξηγώντας ότι δεν υπάρχει τιμωρητική διάθεση της κυβέρνησης, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Κατά τα λοιπά, ο υπουργός ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ότι «είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα». Μάλιστα, αφού σημείωσε ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο», τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Ερχεται υφυπουργός από τη βόρεια Ευβοια

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Κεφαλογιάννη στον Στέλιο Πέτσα

Στην Κρήτη για διακοπές ο Σκουρλέτης – Δείπνο με τον Σταθάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54