search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Στα όρια του ο Σπανός

25.08.2021 08:22
fanis spanos new

Οι πυρκαγιές στην Εύβοια έφεραν στα όριά τους όλο τον πληθυσμό της περιοχής και φυσικά και τους αυτοδιοικητικούς, με πρώτο τον Φάνη Σπανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο μέτωπο των πυρκαγιών για να βοηθήσει όσο μπορούσε, πιέστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αγγίζοντας τα πολιτικά του όρια, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο περιφερειάρχης κατάγεται από την Εύβοια –είναι Χαλκιδαίος– έκανε τη φόρτιση των στιγμών πολύ μεγαλύτερη.

Η ιδια – φιλοκυβερνητική, μην το ξεχνάμε – εφημερίδα προσθέτει  πως «ευτυχώς που υπήρχε ο Μπακογιάννης» και εξισορροπούσε κάπως τα πνεύματα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, τέως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και στενός φίλος του Σπανού, βρισκόταν συνεχώς στα τηλέφωνα τόσο με τον διάδοχό του όσο και με το σύνολο των αυτοδιοικητικών στη Β. Εύβοια, που οι περισσότεροι είναι πρώην στενοί συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα: Τόσο λάθος που θέτουν τις βάσεις για τον πιο βαθύ κοινωνικό διχασμό – «Πυρά» και από ΚΙΝΑΛ

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες»

Βόρεια Μακεδονία: Ξεκίνησε η έκδοση ταυτοτήτων με τη νέα συνταγματική ονομασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11