search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:43
MENU CLOSE

Σοκ στην Premier League: Για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση συνελήφθη ο Μεντί

26.08.2021 19:42
mendy_new

Σαν «βόμβα» έπεσε στο βρετανικό ποδόσφαιρο η είδηση της σύλληψης του Γάλλου ποδοσφαιριστή των «πολιτών».

Στη σύλληψη του Μπεντζαμίν Μεντί προχώρησε η αστυνομία του Τσεσάιρ καθώς ο αμυντικός της Μάντεστερ Σίτι κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Αρχές, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για βιασμό κι μία για τη σεξουαλική κακοποίηση, με τις πράξεις να χρονολογούνται ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2020 και τον Αύγουστο του 2021.

Ο Μεντί προφυλακίστηκε από την αστυνομία και θα περάσει την πόρτα της αίθουσας στο δικαστήριο του Chester την Παρασκευή, 27 Αυγούστου. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Μεντί αποβλήθηκε προσωρινά από τον σύλλογο, καθώς η έρευνα για τις κατηγορίες του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Photo: Wikipedia

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο 27χρονος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου (Videos)

Δυσοίωνος Θωμαΐδης: Εάν δεν ενταθούν οι εμβολιασμοί μπορεί να φτάσουμε και τα 10.000 κρούσματα ημερησίωςhttps://85feeece65b0d8bc2c296b8e1c0c05c5.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Θεσσαλονίκη: «Ανασταίνουν» wagοn restaurant του θρυλικού Orient Express (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46