search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

26.08.2021 08:57
ant1

Με πλώρη την ψυχαγωγία πορεύεται το κανάλι του Αμαρουσίου από τον Σεπτέμβριο.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής «Game of Chefs», με κριτές τον Άγγελο Λάντο, τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά, θα επικρατήσει στην prime time ζώνη, ενώ στο πρόγραμμα του σταθμού θα παραμείνουν οι δραματικές σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Ήλιος».

Ο τηλεοπτικός σταθμός ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη, με το «Πρωινό» των Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα να στοχεύει στο infotainment.

Επίσης, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα είναι ο «άσος στο μανίκι» του καναλιού για την prime time ζώνη λίγο αργότερα. Το «Ρουκ Zουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «The Tonight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το«5×5» με τον Μάρκο Σεφερλή παραμένουν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Επιπλέον, το ριάλιτι «Φάρμα» αναμένεται να παραμείνει στο πρόγραμμα με παρουσιαστή και πάλι τον Σάκη Τανιμανίδη. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Νέο συγκλονιστικό trailer για την 3η σεζόν

«Τελευταία μου μέρα στο OPEN, κλείνει ένας κύκλος αλλά ανοίγει ένας άλλος»

Big Brother: Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15