search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:22
MENU CLOSE

ANT1: Ανατροπές στο νέο πρόγραμμα φέρνει το ριάλιτι μαγειρικής

15.08.2021 14:20
ant1

Οι Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς θα κάτσουν στη θέση του κριτή του νέου ριάλιτι «Game Of Chefs» και θα βάλουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Το «Game Of Chefs» έρχεται τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ! Και μαζί του φέρνει ανατροπές στο πρόγραμμα του σταθμού που θα προσαρμοστεί έτσι ώστε να δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση στο νέο του ριάλιτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάουστις 20:00, υπάρχει μεγάλη πιθανότατα να ξεκινάει το «Game Of Chefs».

Οι πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να προλάβει τον ανταγωνισμό της prime time που ξεκινάει στις 21:00.

Στo πλαίσιo των κινήσεών του να κάνει χώρο στο πρόγραμμα για τον ριάλιτι μαγειρικής του η καθημερινή σειρά «Ήλιος», που πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, θα μετατεθεί νωρίτερα στην απογευματινή ζώνη.

Διαβάστε επίσης:

Alpha radio 98,9: «Διαζύγιο» Βερύκιου – Χατζή – Παραμένει στο Happy Day

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με μια φωτογραφία ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που την εκφόβισε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44