search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Ο ΑΝΤ1 στο πλευρό των πυρόπληκτων

07.08.2021 12:50
ant1

Στο πλευρό των πληγέντων από την κόλαση της φωτιάς στέκεται ο Ant1. Ο σταθμός συντάσσει τις δυνάμεις του με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» σε μια συνεργασία για την άμεση ανακούφιση και στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα.

Για αυτό τον σκοπό, ο Ant1 δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για την προσφορά οικονομικής βοήθειας σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2103646005 και 2103609825.

«Λόγω της επιτακτικής ανάγκης για πληροφόρηση, ο Ant1 τροποποίησε από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμά του με σκοπό την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Μέσα από ένα μαραθώνιο ανταποκρίσεων από τα πύρινα μέτωπα, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταγράφοντας και μεταδίδοντας όλες τις εικόνες και τις εξελίξεις της πύρινης τραγωδίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ο ΑΝΤ1 έχει τα αντανακλαστικά και ανταποκρίνεται πάντα με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες των πολιτών και στις έκτακτες καταστάσεις, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του OPEN (Video)

Φωτιά Αττική: Επίθεση σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open (Video)

GNTM: Επείγουσα μεταφορά των παικτών λόγω των πυρκαγιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:31