search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:36
MENU CLOSE

Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του OPEN (Video)

07.08.2021 11:09
open_epithesi

Επίθεση δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Open που βρίσκονταν στους Θρακομακεδόνες μεταδίδοντας ζωντανά τις τελευταίες εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη. Οι δράστες χτύπησαν τον Κώστα Αλατζά ενώ έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ…

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα εξαιτίας της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης:

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε εκ νέου στην μαραθώνια ενημερωτική εκπομπή του Open για τις φωτιές και περιέγραψε το πώς ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα αναφέροντας ότι ομάδα περίπου 15 ατόμων τους εξύβρισαν και χτύπησαν τον Κώστα Αλατζά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ρεπόρτερ παρά το γεγονός ότι υπήρχε στο σημείο αστυνομική δύναμη, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση.

«Ήταν μια ομάδα 15 ατόμων Ξεκίνησαν να μας βρίζουν, μας πέταξαν κάτω την κάμερα και επιτέθηκαν στον οπερατέρ και σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να βαράνε τις πόρτες και τα τζάμια. Δεν επενέβη κανένας. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία και δεν επενέβησαν. Ήταν 4 αστυνομικοί. Οι δράστες έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει στο σπίτι του», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος για επίθεση στο συνεργείο του OPEN: Να εξηγήσει ο Χρυσοχοΐδης γιατί δεν παρενέβησαν οι αστυνομικοί

Φωτιά Αττική: Επίθεση σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open (Video)

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος – Η τρυφερή ανάρτηση (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:36