search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Ποιοι διάσημοι αστέρες επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους (Video)

30.08.2021 12:57
santorini-new

Τη χώρα μας διάλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ουκ ολίγοι διάσημοι σταρ.

Μεταξύ αυτών, η Σαρλίζ Θερόν, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Λάιονελ Ρίτσι οι οποίοι, μάλιστα, ανήρτησαν μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο στους λογαριασμούς τους στα social media.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη Σαρλίζ Θερόν έκανε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά γιορτάζοντας, παράλληλα και τα γενέθλιά της. Μετά τη Μύκονο και την Πάρο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη στην Ύδρα να απολαμβάνει τη βόλτα της στα σοκάκια του νησιού.

Ο Μάτζικ Τζόνσον προτίμησε το Ιόνιο για τις διακοπές του. Ο θρύλος του NBA δημοσίευσε ενθουσιασμένος βίντεο και φωτογραφίες στα προφίλ του.

Στην Ελλάδα βρέθηκε επίσης και ο Τζάστιν Μπίμπερ, διαφημίζοντας παγκοσμίως τις ομορφιές των Κυκλάδων στο προφίλ του στο Instagram το οποίο ξεπερνά τους 170 εκατομμύρια followers.

Τέλος, ο θρύλος της δεκαετίας του ’80, Λάιονελ Ρίτσι, ήταν ένας ακόμα διάσημος που επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο 72χρονος καλλιτέχνης επισκέφθηκε με την οικογένειά του τόσο τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όσο και τη Δήλο.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Η σπάνια κοινή φωτογραφία τους μετά τη γέννηση του γιου τους (Photo)

Κατερίνα Διδασκάλου: Θετική στον κορωνοϊό μετά από τέσσερα αρνητικά μοριακά τεστ;

Νάντια Μπουλέ: Η απάντηση σε follower για το εμβόλιο και τον θηλασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:42