search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου: Θετική στον κορωνοϊό μετά από τέσσερα αρνητικά μοριακά τεστ;

30.08.2021 11:12
katerina-didaskaloy-new

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Διδασκάλου ενημέρωσε με ανάρτησή της στο Instagam ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Ένα γεγονός που είχε ως επακόλουθο να αναβληθεί η περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Λίγο αργότερα, ο συγγραφέας της παράστασης Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, πως η ηθοποιός υποβλήθηκε σε τέσσερα μοριακά τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά! Ο ίδιος, μάλιστα, άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορωνοϊό».


«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πώς είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ! Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν. Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μπουλέ: Η απάντηση σε follower για το εμβόλιο και τον θηλασμό

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: «Φουντώνουν» οι φήμες για επανασύνδεση

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Εντ Άσνερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05