search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Κηδεία Mad Clip: Υποβασταζόμενη και συντετριμμένη η Ελένη Φουρέϊρα

06.09.2021 19:55
foureira_kideia_madclip-new

Η Ελένη Φουρέϊρα και ο Mad Clip, ήταν φίλοι και μάλιστα λίγες ώρες πριν από το τροχαίο στη Βουλιαγμένης όπου και σκοτώθηκε ο τράπερ τραγουδούσαν μαζί σε γάμο κοινού τους φίλου.

Η Ελένη Φουρέϊρα έφτασε στο νεκροταφείο ντυμένη στα λευκά και όλη την ώρα βαστούσε το χέρι μιας φίλης της που τη συνόδευε. Φορούσε σκουρόχρωμα γυαλιά και τα μάτια της είχαν πρηστεί από το κλάμα.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο φίλος της και τράπερ που μαζί έκαναν την επιτυχία του καλοκαιριού «μπορεί» μέσα σε μια στιγμή έχασε τη ζωή του. Το videoclip των δυο τραγουδιστών έχει περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές μόνο στο επίσημο site της εταιρίας τους.

Η Φουρέϊρα όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές αλλά και θαυμαστές του Mad Clip έπαθαν σοκ όταν έμαθαν ότι ο τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο. Μάλιστα όταν το έμαθε η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μαύρο στον λογαριασμό της στο instagram, ενώ ύστερα από λίγο δημοσίευσε ένα story, με έναν στίχο του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη από το ποίημα του «Δημιουργία».

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Μόνο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσουν στη Μητρόπολη

Εισαγγελική έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Επεισόδιο Πολάκη με τον Διοικητή του νοσοκομείου Χανίων: «Έχει ο καιρός γυρίσματα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:50