search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Επεισόδιο Πολάκη με τον Διοικητή του νοσοκομείου Χανίων: «Έχει ο καιρός γυρίσματα» (Video)

06.09.2021 17:03
polakis-new

Όλα ξεκίνησαν από μια προγραμματισμένη συνάντηση που θα είχε ο Παύλος Πολάκης με εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χανίων. Μάλιστα για τη συνάντηση αυτή είχε ζητηθεί να δοθεί και μια άδεια αίθουσα του νοσοκομείου για να γίνει εκεί.

Όμως ο Διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση αυτή σε ειδική αίθουσα, καθώς όσοι θα συμμετείχαν μαζί με τον πρώην υπουργό, ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Παύλου Πολάκη ο οποίος έξω από το νοσοκομείο χαρακτήρισε την απόφαση αυτή του διοικητή, φασιστικού χαρακτήρα απόφαση και όπως είπε, (ο διοικητής του νοσοκομείου), με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Μάλιστα είπε ακόμη ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα.» είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και συνέχισε όλο νόημα: «Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος»

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Η Ελλάδα προσκυνάει τη σορό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη (Photos)

Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος – Αυτοκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:17