search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος – Αυτοκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία

06.09.2021 14:44
astinomia

Το «σκοτεινό» παρελθόν του 44χρονου που βρέθηκε το πρωί κρεμασμένος στη Ραφήνα έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, που, όπως όλα δείχνουν, οφείλεται σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν ζωγράφος στο επάγγελμα, το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Το έγκλημα είχε γίνει στο Ίλιον όταν ο δράστης πέρασε καλώδιο μπαλαντέζας στο λαιμό της μητέρας του και το έσφιξε σκοτώνοντάς την. Τότε είχε πει πως σκότωσε την 61χρονη γιατί εκείνη βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, και τελικά εξέτισε ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Μετά από αυτό εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς μέχρι τότε ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Παράλληλα με τη ζωγραφική, ο, όπως όλα δείχνουν, αυτόχειρας εξέδωσε ποιήματά του αλλά και δοκίμια.

Άφησε τρία σημειώματα

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι στη Ραφήνα, δείχνουν αυτοκτονία. Μάλιστα ο αυτόχειρας άφησε σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημειώματα. Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Ποιος ήταν ο 44χρονος

Σύμφωνα με το irafina, ο 44χρονος ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος εικαστικός. Είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η ζωγραφική ήταν το μεγάλο του πάθος και είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό επισκεπτόταν το κέντρο υγείας Ραφήνας, όπου λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Δεμένος και φιμωμένος ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι

Κουφονήσι: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα – Έπαθε κατάγματα και στα 2 πόδια κάνοντας αετοσανίδα

Χανιά: Επιβάτιδες αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα σε πτήση προς Αθήνα – Τις κατέβασε η ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:22