search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Mad Clip: Φίλος του ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια – «Ούτε βιαστής ήταν ούτε κλέφτης» (Video)

06.09.2021 13:17
mad-clip_new

Στενός φίλος του Mad Clip ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που κάποιοι έκαναν στο διαδίκτυο έπειτα από τον τραγικό θάνατο του αδικοχαμένου τράπερ.

Με αφορμή κάποια σχόλια που κάνουν λόγο για ουσίες σε συνδυασμό με οδήγηση, ο στενός του φίλος ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για ανυπόστατες πληροφορίες που κακώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Ο λόγος που βγήκα και με τη συγκατάθεση όλων είναι λόγω κάποιων άρθρων που διαβάζουμε. Διαβάζω ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει, πήγαινε με 200, καλά να πάθει, έτρεχε, καλά να πάθει.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή;

Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς.

Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου για Mad Clip: «Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε και για να παίρνουμε ένα ταξί» (Video)

Κατερίνα Διδασκάλου για κορωνοϊό: «Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή – Δε θα πω αν είχα εμβολιαστεί» (Video)

Φάρσα στην Ανθή Σαλαγκούδη – Δημοσιογράφοι «τσακώθηκαν» στη μέση της συνέντευξης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10