search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου για κορωνοϊό: «Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή – Δε θα πω αν είχα εμβολιαστεί» (Video)

06.09.2021 12:31
katerina-didaskaloy-new

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός τόνισε ότι για να φθάσει στο σημείο να ακυρώσει παραστάσεις, η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τον γιατρό της.

Ωστόσο, ερωτηθείσα αν έχει εμβολιαστεί για Covid, η ίδια προτίμησε να μην απαντήσει, καθώς -όπως επισήμανε- δε θα ήθελε να «πολωθεί ο κόσμος».

«Είτε προς τη μια είτε προς την άλλη μεριά, όταν σεβόμαστε την υγεία των διπλανών μας και προσέχουμε τον εαυτό μας, είναι μεγάλη υπόθεση» πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του.

Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις.

Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε.

Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος. Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Φάρσα στην Ανθή Σαλαγκούδη – Δημοσιογράφοι «τσακώθηκαν» στη μέση της συνέντευξης (Video)

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τζάμπα και βερεσέ» (Video)

Μπέτι Μίντλερ όπως… Λυσιστράτη – Γιατί καλεί τις γυναίκες σε αποχή από το σεξ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:58