search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε πει «όχι» δύο χρόνια πριν (Video)

07.09.2021 17:29
aimilios-xeilakis-new

Tα γυρίσματα τρέχουν για τις Αγριες Μέλισσες καθώς επιστρέφουν στους δέκτες μας στις 27 Σεπτεμβρίου.

Με παλιά πρόσωπα αλλά και με καινούργια. Ένα από αυτά είναι και ο Αιμίλιος Χειλάκης σε έναν σκοτεινό ρόλο, αυτόν του ακροδεξιού Ακύλλα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης λείπει αρκετά χρόνια από την τηλεόραση και όπως σε συνέντευξή του, «ηταν γνωστό το μένος που είχα εναντίον της τηλεόρασης και ειδικά της μυθοπλασίας. Διότι τα τελευταία χρόνια γίνονταν άδικα», ενώ αποκάλυψε οτι δύο χρόνια πριν είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά.

«Το 2019 είχα πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά είπα “Όχι”. Είναι μια δουλειά που σέβεται τον καλλιτέχνη» ανέφερε ο ηθοποιός στο «Πρωινό» και συνέχισε: «Ήταν το πρώτο μου γύρισμα μετά από 11 χρόνια. Είχα φοβερό άγχος και τρακ. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω», ανέφερε.

Ο ρόλος του, ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης «Άβαντες». Η ιστορία του Ακύλα άρχισε να χτίζεται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου και στην τρίτη σεζόν θα παίξει μεγάλο ρόλο συνολικά στις εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου: Το παράπονο που του εξέφρασε η Μάρω Κοντού (Video)

Δώρα Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Νιώθεις ότι ο χρόνος σου τελειώνει, αλλά δεν είναι έτσι» (Video)

Μπιμπίλας για αποκλεισμό Φιλιππίδη από την TV: «Τιμωρούνται όλοι οι ηθοποιοί μαζί του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15