search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Μετωπική Άδωνι-Πολάκη μετά τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

07.09.2021 17:49
polakis+adonis_new

Μπορεί ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας να βγήκε από τη… λίστα των ανεμβολίαστων βουλευτών, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον υπουργό Ανάπτυξης να του επιτεθεί.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εν τω μεταξύ αν οποιοδήποτε άλλος διαφήμιζε έτσι το εμβόλιο της Pfizer όσο ο Πολάκης: “…το Pfizer δηλ που προσφέρει την μεγαλύτερη κάλυψη σύμφωνα με μελέτες… κλπ” πρώτος ο Πολάκης θα φώναζε για μίζες, συμφωνίες κλπ… αυτό για να καταλάβετε το πόσο παρανοϊκοί είναι τελικά».

Όπως ήταν φυσικό, ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε ανάλογο ύφος, αφού σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Βρε τηλεπωλητη νανογιλεκων, βρε αποτυχημένε μπουλντοζιερη, βρε υπουργέ της ακρίβειας και της “αυτορύθμισης των αγορών” ,νομίζεις πως είμαι σαν τα μούτρα σου;;; Ή πεθυμησες αυτά που έκανες στην τιμολόγηση των φαρμάκων της Νοβαρτις;;;; Αει κρυψου τσιρίδα της Ακροδεξιάς!!! ΥΓ σου απάντησαν διάφοροι».

Διαβάστε επίσης

Χαμός στο ίντερνετ με παπούτσια… (Μ)ΠΑΣΟΚ που πουλάει και διαφημίζει 17χρονος – Οργισμένη αντίδραση ΚΙΝΑΛ

Βουλή: Ειδικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές – Πόσοι είναι αυτοί

Πληθώρα υπουργών στην Α’ Αθήνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59