search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Βουλή: Ειδικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές – Πόσοι είναι αυτοί

07.09.2021 16:29
vouli_new

Μπορεί μέχρι τώρα το ενδιαφέρον σχετικά με τους εμβολιασμούς να επικεντρώνεται σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού, ωστόσο, φαίνεται ότι και οι βουλευτές δεν θα γλυτώσουν από ειδικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, πλέον οι ανεμβολίαστοι βουλευτές θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο τεστ για κορωνοϊό την εβδομάδα προκειμένου να προσέρχονται στην Ολομέλεια και να ανεβαίνουν στο βήμα.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές ήταν έξι και μετά τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη, μειώθηκαν σε πέντε, προσθέτοντας ότι θα έχουν την ίδια ακριβώς μεταχείριση με τους υπάλληλους και τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να κάνουν τα δύο εβδομαδιαία τεστ που θα ελέγχονται από τους αρμόδιους γιατρούς, προκειμένου να μπορούν να μπαίνουν στο κτήριο και να τοποθετούνται από το βήμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός της Βουλής έχει ήδη κινητοποιηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να προσκομίσουν (όχι καταθέσουν) τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Διαβάστε επίσης

Ιγνατίου: «Αφρίζει» ο Αναστασιάδης με Μητσοτάκη – Για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Χρήστος Στυλιανίδης: Έλληνας επί τιμή για τον Έμπολα στην Αφρική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι ιερό – Η ταυτότητά μου γράφει λάθος ύψος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:13