search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:26
MENU CLOSE

Η δυσάρεστη έκπληξη του Παπαδάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη με το «καλημέρα» (Video)

09.09.2021 12:25
adonis

Με ειρωνικό τόνο σχολίασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την ακρίβεια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν κληθείς να σχολιάσει το επερχόμενο κύμα ακρίβεια σε βασικά αγαθά, είχε καλέσει τους πολίτες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα e katanalotis για να βρίσκουν τις καλύτερες τιμές.

Έτσι λοιπόν μετά την καθιερωμένη καλημέρα, ο Γιώργος Παπαδάκης «πυροβόλησε» αμέσως λέγοντας ότι με το παρατηρητήριο τιμών δίνεται τη δυνατότητα στους Έλληνες να γνωρίσουν την Ελλάδα, μια και οι καταναλωτές θα γυρίζουν τη χώρα για να βρουν τις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε θερμά που συμβάλετε στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου γιατί με το παρατηρητήριο τιμών δίνεται τη δυνατότητα στους Έλληνες να γνωρίσουν την Ελλάδα. Μας έχουν έρθει μηνύματα, είναι ένας φίλος μας από την Πάτρα ο οποίος λέει πως βρήκε φτηνή βενζίνη στο… Ξυλόκαστρο, φεύγει από την Πάτρα για να πάει στο Ξυλόκαστρο…  και μετά θα πάει για φτηνό ψωμί στη Ναύπακτο».

Ο υπουργός, που δεν είναι συνηθισμένος σε κριτική ζωντανά στην τηλεόραση (όπως και κανένα άλλο κυβερνητικό στέλεχος), απάντησε ότι ο πολίτης που πήγε από Πάτρα – Ξυλόκαστρο για βενζίνη, έκανε πολύ καλά και πώς αν το εφαρμόσουν όλοι, θα πιέσουν τις τιμές προς τα κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Πέτσας: Στο τραπέζι η επέκταση υποχρεωτικότητας – Τεράστιο θέμα οι ανεμβολίαστοι στην αστυνομία

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τα πλαστά πιστοποιητικά των εμβολιασμών – Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τους παραβάτες

Σχολεία – «Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου: Θα δούμε αύξηση κρουσμάτων σε παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04