search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Τσιτσιπάς: Κάνει τον απολογισμό του στις Αζόρες

09.09.2021 18:10
Tsitsipas-intsagrma

Λίγες μέρες ξεκούρασης αποφάσισε να περάσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό του από το US Open.

Ο τενίστας με μία ανάρτησή του στο Instagram, κάνει τον απολογισμό του στις Αζόρες και επισημαίνει πως οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις δεν του έχουν επιτρέψει για αρκετό καιρό να ασχοληθεί με τον εαυτό του και τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Έλληνα τενίστα:

«Έχει περάσει ένα λεπτό από τότε που έχω πάρει άδεια ή ακόμα και χρόνο για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ότι βιάζομαι και πρέπει να προχωρήσω σε κάποιο σχήμα ή μορφή, αλλά σιγά -σιγά έμαθα ότι δεν είναι απαραίτητα ο σωστός τρόπος. Η σιωπή και η μοναξιά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πρόοδο. Με τα χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ με τη δουλειά και τα ταξίδια που δεν είχα το χρόνο να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει όσο ευτυχισμένος ή λυπημένος θα έπρεπε. Όταν κάποιος είναι στη δημοσιότητα, οι άλλοι βλέπουν και προσέχουν μόνο τα υψηλά, αλλά δεν γνωρίζουν τα χαμηλά. Για εμένα ήταν μια εμπειρία που άνοιξε τουλάχιστον τα μάτια. Δώστε προτεραιότητα στην ευημερία σας, αγαπήστε όσο μπορείτε και αφιερώστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας. Σύντομα θα ακολουθήσει η εκπλήρωση και η ικανοποίηση».

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Ερντογάν – «Όχι» σε νέα θητεία του από το 60%

«Colpo grosso» από τη Moderna: Ετοιμάζει εμβόλιο για κορωνοϊό και γρίπη

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: Καπνός και μυρωδιά καμένου πλαστικού σήμαναν συναγερμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42