search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:13
MENU CLOSE

Σύλληψη για κοκαΐνη: Την ευθύνη ανέλαβε ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι

10.09.2021 17:59
astynomia new

Την πλήρη εικόνα σχετικά με τη δράση του ζευγαριού που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνης επιχειρούν να ξεδιαλύνουν οι διωκτικές αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την πηγή των ναρκωτικών και την έκταση του δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια, η αστυνομία επιχειρεί να διαπιστώσει ρόλους και ιδιότητες. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν για ημέρες τους δύο συλληφθέντες καθώς ο πληροφοριοδότης τους μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη.

Μετά την ταυτοποίησή τους, διαπίστωσαν πως δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και έτσι την Πέμπτη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα αποφάσισαν να εισβάλλουν στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης. Τα ναρκωτικά έχουν σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα τους ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ο σύντροφος ανέλαβε την ευθύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά την ευθύνη για την κοκαΐνη ανέλαβε ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι, λέγοντας πως πήρε την κοκαΐνη να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε. Μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου υποστηρίζει ότι είναι τοξικομανής, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η πρώην παίκτρια του reality Power Of Love, δεν έχει καμία σχέση.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο κ. Γεωργόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Στα 2.132 τα νέα κρούσματα – 378 οι διασωληνωμένοι, 32 θάνατοι

Καβάλα: Γιατρός εμφάνισε πιστοποιητικό νόσησης αλλά είχε… μηδέν αντισώματα (video)

ΔΕΘ: Η αστυνομία ενώπιον πολλών συγκεντρώσεων, φόβος για τους αντιεμβολιαστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:10