search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:34
MENU CLOSE

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πώς θα ταξιδεύουν από τη Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι

11.09.2021 16:27
trainose_new

Ειδικό καθεστώς θα ισχύει από τη Δευτέρα για τους μη εμβολιασμένους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τους συρμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στον σιδηρόδρομο τίθενται σε ισχύ οι ίδιοι κανόνες που θα ισχύσουν και για τα υπόλοιπα υπεραστικά μέσα μεταφοράς.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας οι  ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνο, πλοίο, τραίνο και ΚΤΕΛ θα υποχρεούνται σε ένα εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών, το οποίο αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει:

«Στο πλαίσιο αυτό, και για την αποφυγή καθυστερήσεων, όσοι επιθυμούν να επιβιβαστούν σε αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Εθνικό Δίκτυο, παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στον Σταθμό Αναχώρησης και πριν την επιβίβασή τους να έχουν έτοιμο προς επίδειξη το σχετικό πιστοποιητικό (εμβολιασμού ή αρνητικού εργαστηριακού rapid test από το gov.gr) στα σημεία ελέγχου.»

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν-«βόμβα» ΝΥΤ: Οι ΗΠΑ δεν σκότωσαν «τρομοκράτη» αλλά εργαζόμενο ΜΚΟ

Πώς θυμούνται Αφγανοί την 11η Σεπτεμβρίου – «Οι ΗΠΑ έψαχναν αφορμή για πόλεμο»

«Σφιχτές» υποσχέσεις στη ΔΕΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:34