search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:16
MENU CLOSE

Μπλέξιμο με Πολάκη

12.09.2021 08:39
xanthos_polakis_new

Αλήθεια, ο Πολάκης τελικά υποχρεώθηκε ή επέλεξε να εμβολιαστεί; Αυτή η απορία μάλλον θα μας μείνει αναπάντητη, αφού ούτε ο ίδιος κατάφερε να μας διαφωτίσει.

Η ατάκα του ότι έκανε το εμβόλιο αφού… μελέτησε έγινε αντικείμενο χοντρής ειρωνείας από συναδέλφους του – και όχι μόνο από… ύποπτους για στάση φιλική προς την κυβέρνηση. Η απορία όλων ήταν κοινή: Τι νέο υπήρξε τώρα, σε επίπεδο ερευνών και μελετών, που δεν ήταν γνωστό τους προηγούμενους μήνες και υπάρχει τώρα; Απολύτως τίποτε, είναι η απάντησή τους.

Από την άλλη βεβαίως ο εμβολιασμός του Πολάκη είναι ένα καλό νέο από μόνο του. Ίσως επειδή οι ψεκασμένοι χάνουν, σε έναν βαθμό, ένα ισχυρό και απολύτως αναγνωρίσιμο σημείο αναφοράς. Φαίνεται όμως αυτό ότι του δημιουργεί προβλήματα, αφού με δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφοροι (λιγότερο) αναγνωρίσιμοι τον κατηγορούν ευθέως για… προδοσία. Ε, ρε, μπλέξιμο…

Διαβάστε επίσης:

Κίνημα Αλλαγής: O κ. Μητσοτάκης επεχείρησε να ανορθώσει την κατεστραμμένη εικόνα του ίδιου και της κυβέρνησης του

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Προσέγγιση στους νέους, ειδικό ταμείο για τις αυξήσεις στο ρεύμα

ΣΥΡΙΖΑ: Η εγκατάλειψη των μεγάλων έργων φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:16