search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη η δίκη – «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα (video)

15.09.2021 12:04
ioanna_dhlwsi3

«Η κατηγορούμενη σήμερα δεν εμφανίστηκε, Για μία ακόμη φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι. Μόνο αυτό έχω να πω».

Αυτή ήταν η δήλωση της Ιωάννας εξερχόμενη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί τότε με την κατάθεση της Ιωάννας.Το δικαστήριο έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του εισαγγελέα της έδρας προκειμένου απρόσκοπτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η Ιωάννα ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

Το αίτημα είχε υποβάλει ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για αν αποδειχθεί η αληθεια και αυτή μόνο πρεπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μετά την παρουσία του θύματος, διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει στην επόμενη συνεδρίαση.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες.

Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ευνοϊκότερο κατηγορητήριο ζητά η κατηγορούμενη – Συγκλόνισε η εικόνα της Ιωάννας (photos/video)

Θεσσαλονίκη: Ακατάλληλο νηπιαγωγείο με προκατασκευασμένες αίθουσες και… συρματόπλεγμα (Video)

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παραλία του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18