search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου – Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

15.09.2021 12:36
georgia_papadopoulou

Σε ηλικία μόλις 45 ετών έφυγε από την ζωή σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Προέρχονταν από δημοσιογραφική οικογένεια καθώς ο αείμνηστος πατέρας της Γ. Παπαδόπουλος διετέλεσε διευθυντής σε πολλά έντυπα.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός.

«Σήμερα υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σε αυτό εδώ το post να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας λόγω της χθεσινής γιορτής. Ξημέρωσε, ωστόσο, μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένειά μας. Η Georgia Papadopoulou, ο δικός μου Γώγος, έφυγε στις 4.05 π.μ. έπειτα από 4 χρόνια σκληρής και περήφανης μάχης με τη λευχαιμία. Από την πρώτη ώρα ως την τελευταία, πάλεψε γενναία, με όλες της τις δυνάμεις και με απίστευτη αξιοπρέπεια για να νικήσει. Κέρδισε πολλές “μάχες”, αλλά ο εχθρός αποδείχθηκε ανίκητος και κάθε φορά επέστρεφε πιο δυνατός. Αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά και γλυκές αναμνήσεις 25 χρόνων. Δεν πρόλαβε να φτάσει τα 45 χρόνια της, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έζησε όμορφα, παρότι το νήμα κόπηκε πολύ νωρίς και πολύ άδικα» έγραψε στο μήνυμά του.

«Ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο φρόντισε χθες να μου κάνει το τελευταίο δώρο. Ζήτησε, μάλιστα, να το έχει στα χέρια της, λίγο πριν φτάσω, για να μου κάνει έκπληξη. Μου την έκανε κι έφυγε με το πού άλλαξε η μέρα. Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα… Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας», συμπλήρωσε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η ζωή όλων ανατρέπεται (Video)

Μ. Αναστασοπούλου: Ο αρχισυντάκτης μου είναι και σύντροφός μου! (Video)

Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος ζητάει τα ρέστα και απειλεί (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:47