search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Κοζάνη: Ελεύθεροι με καταβολή μόλις 36.500 ευρώ οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο (Videos)

16.09.2021 11:11
skylos_new

Ένοχους έκρινε την Τετάρτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης τους δύο κατηγορούμενους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν και σκότωσαν ένα 5χρονο αγόρι, την Κυριακή του Πάσχα του 2016, στην Κοζάνη.

Όπως αναφέρει το kozan.gr, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους σε πέντε χρόνια φυλάκισης, με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη, με χρηματική καταβολή 20 ευρώ την ημέρα έκαστος.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, η τιμή της ζωής του 5χρονου αγοριού κοστολογήθηκε σε μόλις 36.500 ευρώ.

Οι καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως τους επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ τους απαγορεύεται να αποκτήσουν νέο σκύλο, οποιασδήποτε ράτσας. Ακόμη, οφείλουν να καταβάλουν εγγυοδοσία 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ, κατά την διάρκεια της εκδίκασης, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η μητέρα ελευθέρωσε τα σκυλιά για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν», είχε πει στο Open η μητέρα του 5χρονου.

«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Έβαλαν παιδιά νηπιαγωγείου σε αίθουσα Λυκείου! Χώρισαν με… νοβοπάν τους διαδρόμους (Video)

Ξάνθη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 10χρονη την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42