search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Νίκη Σερέτη: «Οι ρόλοι που μου πρότειναν, εστίαζαν συνέχεια στο χρώμα μου» (Video)

16.09.2021 14:10
niki-sereti-new

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τόσο στη ζωή της όσο και στη δουλειά της μίλησε η Νίκη Σερέτη, η οποία επιστρέφει, φέτος, στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Mega «Το αύριο μας ανήκει».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι βίωσε το bullying από μικρή ηλικία, ενώ και στη δουλειά της οι ρόλοι που της προτείνονταν, εστίαζαν στο χρώμα της.

«Επιστρέφω μετά από 12 χρόνια στην τηλεόραση. Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό.

Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Χαίρομαι που το Mega είναι ένα ανοικτό κανάλι που αγκαλιάζει και τη δική μου διαφορετικότητα.

Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν κι εμένα. Κακοποιητικές συμπεριφορές ως γυναίκα συνάντησα στον επαγγελματικό μου χώρο. Ο θαυμασμός για κάτι εξωτικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει αρρωστημένος και ενοχλητικός.

Με τον δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζήσει ποτέ στην καθημερινότητά μου. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τη βιολογική μου μητέρα και δεν ήμουν ποτέ σίγουρη εάν ήθελα να την αναζητήσω, αλλά μέσα μου όλα αυτά είναι τακτοποιημένα.

Στο σχολείο ήμουν μοναχική, αδύνατη, αδιάφορη, με γυαλάκια, καθόμουν στο τελευταίο θρανίο. Bullying τότε ονομάζαμε διάφορα πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου.

Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ. Με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν μου άρεσα. Δεν με ήθελα, αλλά χαίρομαι που τα πέρασα όλα αυτά. Πριν από μια δεκαετία, αφού τελείωσα την ψυχοθεραπεία και στάθηκα στα πόδια μου χωρίς πατερίτσες, άρχισα να με βλέπω πιο καθαρά» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Θάλεια Ματίκα: «Έζησα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη – Δεν προχώρησα σε καταγγελία» (Video)

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ άλλο ένα παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται» (Video)

Στέλιος Παρλιάρος: Τι απαντά στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50