search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Κώστας Κόκλας: Το bullying που βίωσε η γενιά του και το πρόστιμο από το Εθνικό θέατρο (Video)

09.09.2021 12:34
kostas-koklas-new

Για την επιστροφή του στο Εθνικό Θέατρο, όπου και σπούδασε μίλησε ο Κώστας Κόκλας, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει ο ίδιος στην καριέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ηθοποιός τόνισε ότι η γενιά του έχει υποστεί πολύ bullying, με περιστατικά τόσο λεκτικής όσο και σωματικής βίας.

«Είναι όμορφα, είναι σαν να γυρνάς πίσω στα φοιτητικά χρόνια. Το Εθνικό το θεωρώ σαν το σπίτι μου. Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα…

Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση. Έφυγα μια μέρα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο.

Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα» τόνισε, ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες επισημαίνει:

«Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying.

Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου.

Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν».

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; (Video)

Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφήστε αυτή την καραμέλα, δεν ήξερα τίποτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42