search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Νέος απαγορευμένος έρωτας για τον Κωνσταντή (Video)

17.09.2021 14:46
agries-melisses-konstantis-new

Ένα από τα νέα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες του φετινού κύκλου είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη και σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά.

Σύντομα, όμως, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε.

Υπερπροστατευτική με τον γιο της, η ίδια προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του, τη στιγμή που ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στο Πρωινό και έκανε κάποιες αποκαλύψεις τόσο για τη σχέση της Ζωής με τον Ακύλα όσο και για τον παράνομο έρωτά της με τον Κωνσταντή.

Διαβάστε επίσης:

Game Of Chefs: Η τρανς γυναίκα που συγκίνησε τους κριτές – «Έχω να δω την κόρη μου 4 χρόνια» (Videos)

Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε στη μέση της εκπομπής (Video)

J2US: Μια σπουδαία τραγουδίστρια και ζευγάρια – έκπληξη στον νέο κύκλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:51