search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Game Of Chefs: Η τρανς γυναίκα που συγκίνησε τους κριτές – «Έχω να δω την κόρη μου 4 χρόνια» (Videos)

17.09.2021 12:55
game-of-chefs-new

Συγκίνηση προκάλεσε στην κριτική επιτροπή του Game of Chefs η ιστορία μιας τρανς γυναίκας που παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τη Βανέσα Βενέτη η οποία αν και έχει μια κόρη 10 χρονών, δεν την έχει δει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όπως εξηγεί η ίδια, επειδή αυτά τα χρόνια έχει ξεκινήσει τη φυλομετάβαση, δεν της δίνεται η δυνατότητα να έχει καμιά επικοινωνία με το παιδί της.

«Την πρώην σύζυγο μου την είχα ερωτευθεί. Δεν είναι ότι έκανα τον γάμο για  να κρυφτώ  μέσα από αυτόν, όχι. Την αγαπούσα, παντρευτήκαμε, ήρθε το παιδί, πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου αλλά δεν τα κατάφερα.

Έχω ένα παιδί, μια κόρη 10 χρονών και δυστυχώς δεν μπορώ να την δω εδώ και τέσσερα χρόνια που έχω ξεκινήσει την φυλομετάβαση μόνο και μόνο γιατί είμαι τρανς. Της είχα μιλήσει όταν ήταν έξι χρονών σαν παραμυθάκι» την ακούμε να λέει στο τρέιλερ του ριάλιτι, με τους κριτές να φαίνονται εμφανώς συγκινημένοι.

«Η συνειδητοποίηση πάντα υπήρχε αλλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν συμβαίνει σε σένα αυτό το πράγμα.

Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου. Δεν είναι ότι απλά δεν μπορώ να την δω αλλά ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Το διαζύγιο έχει βγει αλλά η πρώην σύζυγος μου εκμεταλλεύεται το νομικό κενό. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να μου απαγορεύει, απλά δεν υπάρχει και νόμος που να το λύνει».

Ήταν δυσκολότερο να μιλήσω στο παιδί μου για την επιλογή μου παρά στη Βουλή» είπε, καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η προσπάθειά της στο ριάλιτι μαγειρικής, θα προβληθεί απόψε στο νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε στη μέση της εκπομπής (Video)

J2US: Μια σπουδαία τραγουδίστρια και ζευγάρια – έκπληξη στον νέο κύκλο

Μπογδάνος: Πώς παρουσίασαν οι εφημερίδες την υπόθεση με το ρατσιστικό άρθρο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41