search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:50
MENU CLOSE

Κόμμα με «ψεκασμένους»

17.09.2021 07:30
BOGDANOS

Με αφορμή τη νέα γκέλα του βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνου Μπογδάνου, οι κεραίες του Μαξίμου έχουν στραφεί στον έτερο βουλευτή που φλερτάρει με κοινά δεξίοτερα της ΝΔ (ήπια το γράφω!) τον έτερο Κωσταντίνο, τον Κυρανάκη. Πολλοί βουλευτές της ΝΔ ισχυρίζονται ότι ο εν λόγω βουλευτής σιωπηρά οργανώνει πυρήνες στήριξής του για να εκτιμήσει τις δυνατότητες κόμματος στα «πλευρά» του κυβερνώντος κόμματος. Οι «ψεκασμένοι» αντιεμβολιαστές είναι μια ευκαιρία γι’ αυτόν, λένε. Ή μία ευκαιρία να βγει από το μαντρί.

Λεφτά (δεν) υπάρχουν για την Τράπεζα Αττικής

Έντονες προσπάθειες καταβάλλει ο Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να πείσει ξένους επενδυτές να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Δεν υπάρχει όμως σχετική προθυμία αφού ξέρουν τι έπαθαν διάφοροι στο παρελθόν, ρίχνοντας στον «κουβά» εκατοντάδες εκατομμύρια.

Πάντως αν δεν βρεθεί μεγάλος ξένος επενδυτής για να ακουμπήσει καμιά διακοσάρα, μαθαίνω ότι μπορεί να κάνει ρελάνς σχήμα αποτελούμενο απο δύο-τρία μεγάλα ονόματα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Διαβάστε επίσης:

Στην «Αττική Οδό» βρέχει ευρώ

Γερή-Πέτρα στο Μαξίμου

Ποιοι ήξεραν για τα Rafale;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:49