search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:51
MENU CLOSE

EUMED9: Παρέμβαση ΕΕ για τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος ζητούν Ντράγκι-Σάντσεθ

17.09.2021 21:09
eumed9-new

Παρέμβαση της ΕΕ για τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος ζήτησαν μεταξύ άλλων, οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι και της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, κατά τις δηλώσεις τους στο πλαίσιο της 8ης Συνόδου Κορυφής των ηγετών των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Βλέπουμε τις αυξήσεις που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να παρέμβει. Συζητήσαμε και για τις αυξημένες τιμές του φυσικού αερίου. Έχει ήδη ξεκινήσει μία προσπάθεια να προστατεύσουμε τους πλέον αδύναμους στην κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι.

Για τις αυξημένες τιμές του ρεύματος αναφέρθηκε και ο Πέδρο Σάντσεθ, χαρακτηρίζοντάς το ζήτημα ως «ευρωπαϊκό πρόβλημα που χρήζει ευρωπαϊκής λύσης». «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο μέσο» προσέθεσε και εκτίμησε πως «τις επόμενες εβδομάδες και μήνες οι αυξημένες τιμές του φυσικού αερίου θα απασχολεί τους Ευρωπαίους αξιωματούχους».

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο – Τρίτη δόση: Διχασμένοι οι επιστήμονες για τη χορήγησή της στον γενικό πληθυσμό

Σαρηγιάννης για κρούσματα: Μπαίνουμε εκ νέου σε αυξητική πορεία – Θα φτάσουμε στα 4.500 τέλη Σεπτεμβρίου (Video)

Κορωνοϊός: Αποτέλεσμα σε 5 λεπτά με νέο φορητό τεστ αντισωμάτων – Πόσο θα κοστίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15