search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Με την κατηγορούμενη δεν είχα σταθερή σχέση – Ψάξτε για άλλο πρόσωπο» λέει ο 41χρονος για τον οποίο …έγιναν όλα (Video)

20.09.2021 10:23
ioanna_vitrioli-new

Την σιωπή του έσπασε – μέσω του δικηγόρου του ο 41χρονος «άνθρωπος-κλειδί» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση της άτυχης κοπέλας.

Ο 41χρονος σήμερα άνδρας έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Την περασμένη Τετάρτη, πρώτη ημέρα της δίκης, το όνομά του αναγνώστηκε μαζί με τα ονόματα των υπόλοιπων 38 μαρτύρων που έχουν προτείνει οι δικηγόροι της Ιωάννας, όπως αναφέρει η Real News.

Ο ίδιος, την ημέρα εκείνη, δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο.

Ομως, στις επόμενες δικάσιμες για την επίθεση με το βιτριόλι, η μαρτυρία του ενδέχεται να ρίξει φως σε κάποια από τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, κυρίως σε αυτά που αφορούν το κίνητρο της αρρωστημένης επίθεσης.

Κατά το στάδιο της προδικασίας, στην κατάθεση που είχε δώσει ο 41χρονος ήταν ξεκάθαρος: «Με την εν λόγω γυναίκα (σ.σ.: την κατηγορούμενη) δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, το χρονικό διάστημα που τη γνωρίζω, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής messenger, λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε, μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη μία ακόμη γυναίκα με το όνομα Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε κάποια 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και ένα έτος περαιτέρω επαφή μαζί της».

O δικηγόρος του 41χρονου όμως Δημήτρης Γκαβέρας, πάντως, μιλώντας στο MEGA, περιέπλεξε κάπως τα πράγματα.

Αρνήθηκε ότι ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες και άφησε σαφείς υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, του θύτη και του θύματος, δεν έχει μιλήσει.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του» δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο κ. Γκαβέρας.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» είπε ακόμη ο δικηγόρος του 41χρονου.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» ισχυρίστηκε ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο».

«Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;», συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος του 41χρονου, ο οποίος, κατέληξε ότι ο πλεάτης του δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Τα όσα είπε ο δικηγόρος προκάλεσαν την αντίδραση του δικηγόρου της Ιωάννας ο οποίος διεμήνυσε ότι η πελάτισσα του δεν θα ανεχτεί΄φήμες που θα αμαυρώνουν την τιμή της .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04