search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Eξαφάνιση Πετίτο: Ραγδαίες εξελίξεις – Το FBI συνέλαβε τους γονείς του συντρόφου της

20.09.2021 18:06
Untitled design (7)


Σε μία επιχείρηση του FBI, αστυνομικές δυνάμεις μπούκαραν στο σπίτι και συνέλαβαν τους γονείς του Μπράιαν Λόντρι, συντρόφου της αγνοουμένης Γκάμπι Πετίτο, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ανευρέθηκαν λείψανα που ταιριάζουν με την περιγραφή της αγνοούμενης Γκάμπι Πετίτο, στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον, όπου οι αρχές την αναζητούσαν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του FBI.

Το FBI, σε ένα tweet, αναφέρει ότι «εκτελεί σήμερα δικαστικό ένταλμα έρευνας στην κατοικία Λόντρι στο North Port, FL σχετικά με την εξαφάνιση της Γκάμπριελ Πετίτο». «Δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς πρόκειται για μια έρευνα σε εξέλιξη», πρόσθεσε το FBI.

Ο Τσαρλς Τζόουνς, ανώτερος πράκτορας του FBI, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το βράδυ. « Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη» ανέφερε.

Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, είπε, ενώ οι αρχές εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός είναι της Πετίτο. Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον.

Διαβάστε επίσης:

Λα Πάλμα: Εντυπωσιακές εικόνες από τις συνεχείς εκρήξεις του ηφαιστείου (Video)

Ρωσία: Οκτώ νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο – Τραυματίας ο δράστης (Video/Photo)

Κύπρος: Εκκένωση χωριού κοντά στην Πάφο λόγω πυρκαγιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:31